Over Flexbook

Wie zijn wij?

Flexbook is een internetbedrijf met een traditioneel businessmodel: Uitzenden. 

Het idee is ontstaan om het uitzendproces rigoureus te veranderen en te vereenvoudigen, zodat inleners, flexwerkers en uitzendpartijen beter op elkaar kunnen worden afgestemd. Door initiatieven zoals Uber, Airbnb en Icasting worden er verschillende traditionele markten aanzienlijk veranderd (disrupted). Het uitschakelen van de tussenhandels (zoals intermediairs) staat hierbij centraal. Ook de uitzendbranche zal er niet aan ontkomen. Daarnaast zien we dat de DIY-trend (Do It Yourself) onverminderd voortzet: “wie zijn wij om te bepalen welke kandidaten het beste passen bij de inlener?”

Door het concept Flexbook willen we de rol van het traditionele uitzendbureau verkleinen en de “macht” bij de inlenende partij en de uitzendkracht leggen. Hierdoor ontstaat er een snel, transparant en kosten efficiënt uitzendproces


Partners Flexbook

AFSTUDEERBEGELEIDER.NL

Loop je vast met je scriptie of herkansing voor SPSS/statistiek? Weet je niet hoe je goede deelvragen moet opstellen, je een goed theoretisch kader schrijft of hoe je de data-analyse in SPSS netjes moet verwerken? Dan helpt afstudeerbegeleider om jou weer grip te laten krijgen op je scriptie. Ook voor statistiek en SPSS- vakken. Ga naar onze website:
afstudeerbegeleider.nl en vul een contactformulier in voor verdere informatie.


VERGELIJKUITZENDBUREAUS.NL (www.VergelijkUitzendbureaus.nl)