Wij zetten de voordelen van Flexbook
voor u op een rijtje:

Hoge kwaliteit

Flexbook zorgt er voor dat u alle informatie voorhanden heeft om de juiste persoon te vinden voor uw onderneming. Reviews die de flexwerker krijgt na elke opdracht zijn hierbij van groot belang zodat u in één oogopslag kan zien hoe iemand bij collega ondernemers heeft gefunctioneerd.

Lage tarieven

Bij ons geen vaste tarieven per uur ongeacht de leeftijd van de flexwerker maar transparante en scherpe tarieven waardoor u betaalt voor wat u krijgt.

Eigen selectie

U hebt zelf invloed op wie er komt werken en bent niet afhankelijk van de keuze van het uitzendbureau. U weet per slot van rekening zelf het beste wie er geschikt is om te komen werken in uw onderneming.

Geen risico's

Doordat de oproepkrachten in dienst zijn van Flexbook heeft u geen risico’s op doorbetalen bij ziekte en zijn er geen contractverplichtingen. Alle werkgeverslasten en reserveringen zitten in het tarief. U betaalt een all-in tarief per uur.

Vrijblijvend en gratis inschrijven

U kunt zich gratis inschrijven en zit nergens aan vast. Zet een oproep uit wanneer u horecapersoneel nodig heeft en ontvang vandaag nog reacties van kwalitatief goede flexwerkers.